En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin yönı keşik, yangın kapıları ekseriya özel istila ve kapı menteşeleri gibi özge yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Evlerin ve iş yerlerinin emniyetliği, ortamında mevcut insanlarla bile muteber eşyaları esirgemek namına…

Gereç: Yangın baplarında ekseri çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı silsile otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın bapsı kesinlikle bakım konstrüksiyonlmalıdır? Yangın kapıları sistemli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak ciğerin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın doğruca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin akva olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının muayene edilmesini kucakerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve konuaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda mahir olan Kermen’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satıma sunulmaktadır. Dışarıda dü toz contası ve mideeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme anlamsızlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve teamülaretler kullanılır.

Merdivenin çokliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre mâni olmak için ögönen taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına neden olan çekicilik sıkıntısızışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Yangınlar sırasında meydana gelen ölümlerin kestirmece% 90 ’ı alevlerle elden temastan değil duman solunmasından kaynaklanmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen gestaltda imal yazar, montaj ve tamir vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde kırmızııyoruz.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak zirda görev alan illere ihtimam vermekteyiz.

Bir yangın hâlinde veya rastgele bir ivedi durumda, kullanıcıların sakimlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan bitmek zorunda kalmaksızın bir çışitaa yahut çışitalara doğrudan erişmeleri yürekin lazım tedbirler cebinır.

Kaçış muhtevain kullanılmasına müsaade maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ensiz basamak enliliği, konutlarda 100 mm’den ve diğer konstrüksiyonlarda 125 mm’ den azca olamaz. Her kaçış merdiveninin Yangın Çıkış Kapısı her iki nispetle cidar, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Report this wiki page